OKE13452976 1134745993253325 1038015046 o

Sportmassage

Behandelingen

Sportmassage zorgt ervoor dat de doorbloeding van de spieren verbetert. De afvalstoffen worden sneller door het spierweefsel afgevoerd. De conditie van de spieren en blessures herstelt sneller. Sportmassage wordt op diverse momenten toegepast. Vrij kort na de (top) sportprestatie maar ook een aantal dagen na de sportprestatie of als ondersteuning van het herstel van het lichaam. Een behandeling van de meest belaste spieren duurt 30 minuten.

Wanneer sportmassage

Sportmassage wordt vrij breed ingezet.  Het kan ook na een drukke of zware werkdag bijv bij een vastzittende nek, schouders of andere lichaamsdelen. Sporters die al ervaring hebben met sportmassage weten het een waardevolle aanvulling vormt rondom hun sportpresentaties. Er is minder kans op blessures, kramp en spierpijn. Sportmassage heeft niet alleen een preventieve werking om blessures tegen te gaan. Het geeft ook een groter gevoel van fitheid en soepelere spieren.

Sport blessure begeleiding(tapen)

Mocht er een blessure ontstaat dan kan door middel van tapen en bandageren en masseren er toch beperkt worden gesport. Deze methode zorgt ervoor dat er geen te grote terugval in de opgebouwde conditie optreed. In fases kan kan er worden toegewerkt naar een herstel van de mobiliteit.

Specifieke mobiliteitbehandeling

De sportmassagepraktijk verzorgt ook behandelingen die erop zijn gericht om pijn te verlichten. Of om het herstel te bespoedigen. Te denken valt aan lage rugpijn, RSI, schouderproblemen en andere pijnlijke spieren, maar ook stress. Bij lage rugpijn is een beperkte massage nodig. Het accent komt dan te liggen op de pijnlijke plek. Wanneer verbetering optreed kan langzaam worden overgegaan naar een gehele rugmassage.

Kosten: € 30,= 

De tijdsduur van een reguliere sportmassagebehandeling is circa 30 minuten. 

 Tot ziens bij WW Indoor 4 All !!!