OKE13452976 1134745993253325 1038015046 o

SWIT neurobalans systeem

switplus-logo-2

SWIT opent met hun impuls gebaseerde mobiele nuerobalans systemen een nieuwe weg naar herstel en ontspanning voor mens en dier.

Hoe werkt het?

SWIT stuurt ritmisch wisselende signalen met een biologisch aanvaardbare frequentieband in het lichaam, waardoor het organisme kan synchroniseren en normaliseren van zijn oorspronkelijke basiswaarde.

SWIT is niet gericht op het beinvloeden van een individueel organisme, maar op de regeneratie van de hersenactiviteit, een mentale balans. Daarom maakt SWIT gebruik van de indentieke "EEG signalen" die in zuivere aard in alle zoogdieren voorkomen. 
Daardoor werkt SWIT goed en is regeneratie ondersteunend, herstelt en activeert. 

Natuurlijk hebben we geen directe invoed op sociale, mentale of fysieke 'blokkades' die de loop van een ziekte kunnen uitlokken of beïnvloeden, maar we weten wat de positieve effecten zijn wanneer mensen en dieren zich ontspannen en zich goed voelen!

En alleen deze feelgood atmosfeer is onze basis om onszelf te helpen. En dat is echt een spannend en soms absoluut verbazingwekkend verhaal!

Conclusie:

SWIT maakt natuur-indetieke elektromagnetische signalen voor de nodige "mood": op hun gemak voelen, te ontspannen, te vitaliseren, en ondersteunend om de eigen innerlijke impulsen van ons lichaam te laten ontspannen, regenereren of activeren!

SWIT is ontspanning en vitalisering met een druk op de knop!

Het typische SWIT-signaal is een technische piek in de ELF-band (3-30Hz), die bestaat uit huidige (EEG) signalen van de hersenen

  1. volledige ontspanning (=programma "entspannung)

  2. Kalm en geconcentreert (=programma "regenerieren")

  3. actief uitvoeren (=programma "aktivieren") 

switplus-hund-decke-600x450